Verkeersongeval als voetganger

Lopen is de meest elementaire vorm van vervoer. Op een bepaald moment van de dag zijn we bijna allemaal voetgangers. Terwijl voertuigen veiliger worden, blijven mensen te voet net zo kwetsbaar voor ernstige verwondingen als ze door een auto of vrachtwagen worden aangereden. Helaas maken voetgangers een steeds groter deel uit van het totale aantal gewonden bij verkeersongevallen.

Bij Sparta Legal helpen onze medelevende letselschadespecialisten voetgangers die gewond zijn geraakt bij auto-ongelukken veroorzaakt door automobilisten. Onze specialisten bekijken de details van het ongeval en behartigen uw belangen kosteloos. We hebben duizenden mensen kosteloos gediend in heel Nederland.

Of uw voetgangersongeval nu werd veroorzaakt door een dronken bestuurder, een afgeleid bestuurder, een bestuurder die te hard reed of de verkeerswetten overtrad, of iemand die gewoonweg naliet om voorzichtig te zijn, u kunt rekenen op onze ervaren letselschadespecialisten om zich maximaal in te zetten voor uw zaak. Geheel kosteloos voor u.