Over Sparta Legal

Een focus op overwinning, een toewijding aan uw succes. Sparta Legal vecht voor uw recht en richt zich op het winnen van een maximale schadevergoeding voor slachtoffers van ongevallen en voor degenen die (ernstig) lichamelijk letsel hebben opgelopen als gevolg van een medische fout, bij een (auto-)ongeluk of door de nalatigheid van een ander, van welke aard dan ook.

Ons team van ervaren specialisten en juristen werkt hard om de persoon die u en/of uw naasten pijn heeft gedaan ter verantwoording te roepen. Wellicht denken zij dat ze de gevolgen van hun acties kunnen vermijden, wij zijn hier om hen te vertellen dat ze er niet mee weg kunnen komen.

Wij kennen de wet en zullen doen wat nodig is om achter de partij aan te gaan die verantwoordelijk is voor uw letsel, hen ter verantwoording te roepen en voor u de hoogst mogelijke schadevergoeding te regelen. Dit terwijl wij u ontzorgen van alle bijkomende stress en frustratie. Wij begeleiden u door het gehele proces heen en houden u goed op de hoogte van uw zaak. Daarbij betaalt de wederpartij onze kosten dus kost onze hulp u helemaal niets.

Vertrouw op echte experts, vertrouw op Sparta Legal. Wij vechten voor uw recht.